fbpx
Vyorané brambory

Farma Harvan je rodinný podnik s dlouholetou tradicí. Specializujeme se na pěstování a prodej brambor. Naše farma se nachází v malebném prostředí v okrese Benešov a nabízí svým zákazníkům nejen kvalitní brambory, ale také jedinečný zážitek z nákupu přímo od farmáře. V tomto článku se podíváme blíže na to, co činí prodej brambor z Farmy Harvan tak výjimečným.

Tradice a zkušenosti

Farma Harvan se věnuje pěstování brambor dlouhodobě. Rodinný podnik předává své know-how z generace na generaci. Díky bohatým zkušenostem a lásce k zemědělství farma produkuje brambory, které splňují nejvyšší standardy.

Kvalita na prvním místě

Zaměřujeme se na pěstování odrůd, které jsou ideální pro český trh a chuťové preference odběratelů. Brambory pečlivě vybíráme a třídíme. Důraz na kvalitu se odráží nejen v chuti, ale i ve vzhledu a výživových hodnotách brambor.

Ekologický přístup

Klademe důraz na udržitelné zemědělství a ekologické pěstování. Používáme minimální množství chemických látek a dbáme na zdraví půdy a životního prostředí. Tento přístup je šetrný k přírodě, a to se nám pak vrací ve sklizni.

Široká nabídka

V naší nabídce naleznete různé odrůdy brambor, které jsou vhodné pro různé kulinářské účely. Ať už hledáte brambory na pečení, vaření, nebo přípravu bramborových salátů, jste tu správně. Díky širokému sortimentu si každý zákazník může vybrat přesně to, co potřebuje. A protože nepěstujeme jen brambory, ale i další plodiny, můžete si od nás odvézt například cibuli, červenou řepu nebo na podzim dýně.

Přímý prodej

Nabízíme možnost přímého nákupu na farmě. Brambory před prodejem kontrolujeme, aby se k vám, našim zákazníkům, dostaly čerstvé a v perfektním stavu.

Podpora místního zemědělství

Nákupem brambor z naší farmy podporujete místní zemědělce a přispíváte k rozvoji českého venkova. Tento přístup k nákupu potravin je etický i ekonomicky prospěšný pro region. A proto v naší prodejně nenajdete jen naše produkty, ale také produkty od dalších lokálních zemědělců, se kterými úzce spolupracujeme, abychom vám mohli nabídnout širší sortiment kvalitních potravin.

Jedním z hlavních přínosů podpory místního zemědělství je ekonomická stabilita a růst regionu. Peníze utracené za místní produkty zůstávají v oběhu v rámci regionu, což posiluje místní ekonomiku. Tím, že nakupujete brambory přímo od farmáře, podporujete naše podnikání, což nám umožňuje nejen pokrýt náklady na provoz, ale také investovat do rozvoje farmy, modernizace vybavení a zavádění nových technologií.